Prinses Luna

en het verdwenen kerstfeest

vanaf 23 december 2020

Lees dit artikel van Musicalsites hier.

NBN Entertainment en Princess Magic Fantasy presenteerden op 13, 14 en 15 december 2019 de familiemusical “Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest” in het Dorpshuis te Wijdewormer: een nieuwe originele kindermusical gespeeld met in de hoofdrol het regionale talent Robyn de Boer en de van Holland’s Got Talent bekende Jaidy Bos. Het geheel wordt geregisseerd en gecomponeerd door Sem Konijn, regisseur van regionaal bekende voorstellingen zoals “Niemand huilt om Heksen!” en “Afgesloten, de musical”.

Lynn kan niet slapen: het is kerstavond en ze kan haast niet wachten tot de volgende morgen aanbreekt. Maar diep in de nacht gebeurt er iets magisch… De beeldschone prinses Luna stapt Lynn’s kamer binnen en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld waar het kerstfeest bijna niet door kan gaan. Lukt het Lynn om samen met prinses Luna kerstmis te redden?

 

Prinses Luna

en het mysterie van de droomboom

vanaf 23 december 2020

Lees dit artikel van Regio Purmerend hier.

Prinses Luna is terug! En dit jaar niet op het podium, maar in een heuse kerstfilm! Princess Magic Fantasy produceert dit jaar een interactieve kerstfilm die thuis op de TV, computer of smartphone te bekijken is vanaf 23 december 2020. U kunt dus zelf kiezen wanneer u de film kijkt. De kinderen krijgen een prinses Luna kerstpakket thuisbezorgd waarmee ze actief mee kunnen doen terwijl ze kijken naar de film: een magische ervaring gegarandeerd! Om kaartjes en kerstpakketten te bestellen kunt u terecht op deze website, op de pagina “tickets”.

Na het spannende, maar ontzettend gezellige avontuur van vorig jaar is de prinses van de dromen terug. De droomboom wordt bedreigd door Mary de Nachtmerrie en dus is het aan Luna, samen met Lynn, Rudy en Esra om het kerstfeest te redden. Zal het ze lukken? Één ding is zeker: ze hebben de hulp nodig van een heleboel prinsen en prinsessen thuis! Ga met prinses Luna mee op avontuur in de interactieve kerstfilm: Prinses Luna en het mysterie van de Droomboom.