There ‘ s a princess inside all of us.

Cosplay

Cosplay (kospure in het Japans) is een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruik maken van kostuums en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. In het geval van Jaidy gaat het vrijwel altijd om de Disneyprinsessen of karakters uit Disneyfilms. Voor de toekomst staan er zeker nog karakters uit verschillende musicals en films op haar verlanglijstje.

Jaidy is op elk cosplay evenement te vinden. Ze valt vaak op door haar bijzondere verschijning. Fotografen staan dan ook altijd in de rij om Jaidy op de foto te zetten, en Dutch Comic Con zette haar niet voor niets in de spotlight in dit artikel.

Door het geweldige optreden in Holland’s Got Talent heeft Jaidy bijgedragen aan het doorbreken van het taboe dat soms om de Cosplay wereld heen hangt. Daar waren vele Cosplayers en evenementen Jaidy ontzettend dankbaar voor.

Jaidy kan niet wachten totdat de geweldige cosplay-evenementen weer van start zullen gaan.
Ze is vrijwel altijd te vinden op Dutch Comic Con Amsterdam en Utrecht, en vele andere locaties door heel Europa. Bijvoorbeeld op Kingdom of Elfia in zowel Haarzuilen als Arcen, en op Castlefest Lisse Keukenhof en El Mundo In Landgraaf. En uiteraard zal zijn de eerstvolgende keer aanwezig zijn op D23 In Annaheim California.

Dutch Comic Con

Zodra deze weer van start gaan houden we je op de hoogte via de site of social media. We laten dan weten waar en wanneer Jaidy aanwezig zal zijn. Fotografen mogen altijd contact op nemen met P.M.F.

Voor een leuke shoot of een leuk idee staan we altijd open op telefoonnummer 0615252739. Ook voor afspraken tijdens diverse cosplay-events; neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een magische shoot.