“Just remember it all started with a mouse.”

Walt Disney

Gastenboek

Ben ik op jouw feestje geweest, of heb je me ergens zien optreden? Ik wil graag horen wat je ervan vond! Laat hier een berichtje achter, dat zou ik erg leuk vinden.

8 reacties

 1. Lieve Jaidy,

  Wat een prachtige website heb je! Heel erg mooi!

  Indy vond het super leuk dat je met Pasen belde als Prinses Rapunzel en we hebben ook al een keer met jou gesproken als Prinses Elsa!

  Echt geweldig wat je allemaal doet om de kinderen blij te maken en er ondertussen zelf ook zo van kunt genieten!

  Lieve groetjes,

  Indy en Wendy uit Enschede

 2. Hi Jaidy,

  Je hebt een mooie website!
  Leuke foto’s ook.

  We hebben elkaar ontmoet bij Magical Gifts. Het was leuk om met je gekletst te hebben en het was heel gezellig.

  Ik hoop je weer een keer te zien :))

  Groetjes,

  Xiao Min

 3. Hoi Jaidy, het beeldbellen met jou als de super prachtige Disney Princess Elsa was een prachtige ervaring om je te zien. Jij bent echt super prachtig en zeer getalenteerd. Jij hebt ook een prachtige stem als je praat en zo zuiver mooi aan het zingen bent echt super prachtig. Alles wat ik voorbij zie komen kun je zien dat jij de Disney magie overal perfect over brengt. Jij laat iedereen genieten via jou van die prachtige Disney magie waar jij zelf ook super van geniet.

 4. Super mooie website, erg goed uitgelegt over jezelf dear Jaidy. Ik wil echt ooit jou ontmoeten in het echt, je bent super mooi, leuk, lief, energiek, altijd vrolijk en je droom is echt geworden… je droom is nu reality geworden, ben echt blij dat iemand’s droom uitgekomen en reality geworden is dear Jaidy ^_^

  Groeten uit Dordrecht…
  Mehmet Özkan (Lucarita26)

  Hoop dat we elkaar omtmoeten ergens in Dordrecht dear Jaidy, bye for now!

 5. Met Pasen kwam tinkerbell langs! De dag voor mijn dochter kan niet meer stuk! Ze vond het zo leuk! Zeker voor herhaling vatbaar 🤩🥰

 6. Lieve Jaidy en alle prinsessen,

  Ik wilde je heel erg bedanken voor alle inspiratie die je mij (en andere) hebt geven. Je bent een super groot voorbeeld voor me en je hebt me moed gegeven om achter mijn dromen aan te gaan. Je bent niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een voorbeeld van hoe vriendelijkheid en medeleven een blijvende impact kunnen hebben op iemands leven. Ik heb het de afgelopen paar jaar niet makkelijk gehad, maar jou video’s en posts zorgde er altijd voor dat ik me beter voelde en weer motivatie had om door te gaan. Dankjewel voor alles!!

  Liefs,
  Senna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *